Menu
Your Cart
✓ Dovedit științific       ✓ Adaptat la tipul operației tale        ✓ 1 capsulă pe zi        ✓ Expediere gratuită pentru toate comenzile peste 500 RON

Pure Whey Proteins Căpșuni

Pure Whey Proteins Căpșuni
Pure Whey Proteins Căpșuni
0,00L
Fără TVA: 0,00L

Opţiuni disponibile

  • Oferă-i corpului tău proteine puternice
  • Cu izolatul de zer usor de absorbit
  • Cu o aromă de căpșuni delicioasă
  • Pentru menținerea oaselor puternice și construirea mușchilor

Pure Whey Proteins conține pe 30 de grame de proteine:


AminoaciziCantitate în %
Alanină5
Arginină2,1
Asparagină acidă11
Cisteină2,2
Acid glutamic18,1
Glicină1,4
Histidină1,7
Izoleucină6,4
Leucină10,6
Lizină9,6
Metionină2,2
Fenilalanină3
Prolină5,5
Serină4,6
Treonină6,7
Triptofan1,4
Tirozină2,6
Valină5,9
Vitamine CantitateRDA
Acid folic28,9 μg14%
Minerale CantitateRDA
Calciu130,2 mg16%
* RDA = Referința zilnică conform Regulament (UE) 1169/2011.
Ingrediente: Izolat de proteine din zer instantaneu (conține PROTEINE DIN LAPTE (LAPTE DE VACĂ), lecitină de floarea soarelui și LACTOZĂ (0,75 g lactoză per 30 g proteină)).
Pudra de proteine este potrivită pentru persoanele cu un stil de viață vegetarian. Acest produs este potrivit și pentru femeile însărcinate, femeile care alăptează, precum și pentru bărbații și femeile cu vârsta peste 18 ani.
Valori nutritive
Valori nutritive la 100 de grame de produs nepregătit
Energie în kcal365,6
Energie în kJ1535
Albușuri / Proteine în g89
Carbohidrați în g4,2
Grăsimi în g0,6
Pe porție de 30 de grame cu 200 ml de lapte de lungă durată
Energie în kcal201,7
Energie în kJ847,1
Albușuri / Proteine în g33,5
Carbohidrați în g10,9
Grăsimi în g3,2
Pentru mușchi puternici
Operația de slăbire va schimba foarte multe în corpul dumneavoastră. La început este frumos, deoarece în cele din urmă pierzi în greutate! În același timp, nu primiți suficienți nutrienți, deoarece mâncați mai puțin. Cu Pure Whey Protein de la FitForMe vă puteți completa proteinele - un element important pentru corpul dumneavoastră. Cu aceasta, vă susțineți corpul în construirea, fabricarea și întărirea țesutului muscular. Am folosit izolatul de proteine din lapte care se absoarbe rapid în Pure Whey Protein, o formă de proteină de foarte bună calitate și pură. Utilizarea regulată a acestui supliment alimentar înainte sau după exercițiu vă va consolida mușchii și vă va crește forța musculară. Un recipient de proteine din zer pur conține 1 kg de pulbere, care este suficient pentru 33 de shake-uri. Ușor și rapid de preparat, cu o aromă delicioasă de căpșuni și, desigur, fără aspartam. Doriți să o gustați? Comandați setul introductiv cu arome de căpșuni, vanilie și neutre.

Calitate
FitForMe vă garantează cea mai bună calitate. De aceea, avem toate produsele fabricate în Olanda de către companii recunoscute. Aceste companii îndeplinesc standardele HACCP și au certificatele și etichetele corespunzătoare. Preferăm să ne ambalăm tabletele și capsulele în pachete speciale push-through, deoarece aceste așa-numite blistere oferă cea mai bună protecție împotriva influențelor oxigenului, umezelii și luminii. Dacă acest lucru nu funcționează, atunci alegem cutii practice care sunt la fel de bine protejate împotriva influențelor externe.
Luați un shake de proteine pe zi ca supliment la dieta dumneavoastră. Nu depășiți această doză recomandată. În consultare cu dieteticianul dvs., puteți stabili câte grame aveți nevoie pe zi, pentru a vă completa dieta în mod optim. Acest lucru depinde de cantitatea de carne, pește sau produse lactate (cum ar fi brânza, laptele și iaurtul) pe care le consumați în fiecare zi. Un stil de viață sănătos este important, la fel ca și o dietă variată și echilibrată, suplimentele alimentare nefiind un substitut.

Pudra de proteine este potrivită pentru persoanele cu un stil de viață vegetarian. Acest produs este potrivit și pentru femeile însărcinate, femeile care alăptează, precum și pentru bărbații și femeile cu vârsta peste 18 ani.
  1. Luați preferabil dimineața, după efort fizic sau înainte de culcare.
  2. Se dizolvă 30 de grame de proteine din zer pur pe shake în 200 ml de lapte cu conținut scăzut de grăsimi sau de lungă durată. De asemenea, vă puteți pregăti shake-ul cu apă
  3. Pentru cel mai bun rezultat, amestecați shake-ul proteic din zer într-un shaker sau mixer

Instrucțiuni de depozitare

  • Depozitați la temperaturi sub 25°C (77°F) în loc uscat.
  • Nu lăsați la îndemâna copiilor.
Dovedit științific
Dovedit științific
Toate produsele noastre sunt dezvoltate conform ultimelor descoperiri.
Adaptat la operația ta
Adaptat la operația ta
Fiecare operație este diferită! De aceea, dozele FitForMe sunt în mod special adaptate la fiecare tip de operație.
Întrebări?
Întrebări?
Suntem aici ca să te ajutăm!