Menu
Your Cart
✓ Dovedit științific       ✓ Adaptat la tipul operației tale        ✓ 1 capsulă pe zi        ✓ Expediere gratuită pentru toate comenzile peste 500 RON

Recenziile utilizatorilor

Așteptăm cu nerăbdare să auzim vești de la dumneavoastră! Ni le puteți trimite la [email protected] oricând

______________________________________________________________


Bună,


Mă aflu la 6 ani după o operație bariatrică, bypass gastric. Până acum, am luat cel puțin 5 tablete diferite (vitamine, minerale, medicamente ...), am încercat diferite tipuri de suplimente, pastile, dar continuam să am probleme cu fierul. Dar, acum, iau doar o capsulă care conține tot ce am nevoie. Mă simt grozav, nivelul de fier nu scade.


Vă mulțumesc că faceți posibilă cumpărarea pe piața din România, le recomand cu tărie.


- Cristina 


_______________________________________________________________


Iau multivitaminele FitForMe de mai mulți ani după operația bariatrică. De ce mi se potrivesc? Pentru că iau o capsulă pe zi pentru a acoperi toate nevoile mele de minerale și vitamine. Pentru că este foarte ușor de folosit și nu cauzează dificultăți de înghițire.


Combinația de mineral și vitamine este croită pe tipul meu de operație.


Sunt foarte fericită că FitForMe este prezent acum în România, cu website în limba română și cu instrucțiuni de utilizare în limba română. Sper că vor adăuga și niște sugestii ajutătoare pentru nutriție și starea de bine în general, ceea ce ar fi foarte util.


- Andreea 


_______________________________________________________________