Menu
Your Cart
✓ Dovedit științific       ✓ Adaptat la tipul operației tale        ✓ 1 capsulă pe zi        ✓ Expediere gratuită pentru toate comenzile peste 500 RON

Condiții de livrare

Cât costă transportul?

Costul de livrare este 25 RON. Livrarea este gratuită pentru cumpărăturile care depășesc 500 RON. 


Tariful poștal este mai mare dacă comand mai multe produse?

Costul de expediere este fix (25 RON ). Livrarea este gratuită pentru cumpărăturile care depășesc 500 RON.


Cât de repede primesc produsul cumpărat?

Comanda va fi livrată în 2-3 zile lucrătoare, dacă comanda este plasată în aceeași zi până la ora 1 p.m. NU se fac livrări în weekend și sărbători.

Timpul de livrare poate fi prelungit din cauza unor circumstanțe extraordinare asupra cărora nu avem control (accidente, starea drumului, sărbători, erori, adrese scrise incorect ...).


Cine îmi livrează pachetul?

Livrarea produselor comandate în magazinul nostru online se face cât de repede posibil și depinde de disponibilitatea produselor. Produsele vor fi livrate la adresă cu ajutorul serviciului de livrare Poșta Română, pe care l-ați specificat la înregistrare și în procesul de cumpărare, vă recomandăm să indicați adresa la care vă aflați dimineața. De asemenea, vă recomandăm să scrieți numărul de mobil la care puteți fi găsit dimineața, astfel încât curierul să poată să vă sune și să agreeze cu dumneavoastră metoda de livrare. Numărul de telefon este folosit doar pentru o calitate mai bună a livrării.


Pachetul poate fi livrat la adresa pe care ați scris-o atunci când ați comandat sau poate fi livrată la altă adresă, dacă este mai convenabil pentru dumneavoastră la acel moment.


Cum pot achita comanda?

Achiziționarea prin fitforme.ro este sigură, simplă și confortabilă. Cumpărătorul trebuie să asigure faptul că informațiile sunt corecte și adevărate, indiferent de metoda de plată.


Oferim următoarele metode de plată:

  • Plata cu cardul de credit (Mastercard, Visa, Activa)
  • Numerar la livrare


Plata cu cardul de credit este sigură?

Tranzacția este 100% sigură datorită criptării 128-bit SSL.