Menu
Your Cart
✓ Dovedit științific       ✓ Adaptat la tipul operației tale        ✓ 1 capsulă pe zi        ✓ Expediere gratuită pentru toate comenzile peste 500 RON

Despre noi

Credem în îmbunătățirea calității vieții pentru fiecare persoană. Cu FitForMe îi ajutăm pe cei care sunt supuși unor operații bariatrice (operații de micșorare a stomacului)  pe drumul înspre o calitate mai bună a vieții. Facem acest lucru oferind suplimente nutritive dovedite științific, care sunt adaptate la variatele operații de reducere a stomacului și îi asistăm cu cel mai bun serviciu personal posibil.

Suntem o societate (WESOUND www.wesound.ro), care operează în domeniul medicamentelor și dispozitivelor medicale si suntem prezenți în ROMANIA din anul 2014.

Cunoaștem și monitorizăm operația bariatrică încă de la început, și împreună cu profesioniștii în îngrijire medicală și cu pacienții, oferim tratamentul potrivit înainte, în timpul și după operație.
Echipa noastră de angajați profesioniști are experiență în mediul intern și internațional, mai ales în domeniul operațiilor.

Noi operăm în conformitate cu standardul internațional de management al calității ISO 9001: 2019