Menu
Your Cart
✓ Dovedit științific       ✓ Adaptat la tipul operației tale        ✓ 1 capsulă pe zi        ✓ Expediere gratuită pentru toate comenzile peste 500 RON

Capsule WLS Primo

Capsule WLS Primo
Capsule WLS Primo
29,43L
Fără TVA: 27,00L

Opţiuni disponibile

 • Multivitamine zilnice după un mini bypass gastrict – DOAR O CAPSULĂ PE ZI
 • Conține 20 vitamine și minerale într-o capsulă
 • Susținută de cercetări științifice
 • Fără zahăr adăugat

O doză zilnică de WLS Primo (1 capsulă) conține:

Vitamine Cantitate RI*
Vitamina A 1200 µg RE
150%
Vitamina B1 3 mg 273%
Vitamina B2 3,5 mg 250%
Niacină (B3) 32 mg NE 200%
Acid Pantotenic (B5) 18 mg 300%
Vitamina B6 1,12 mg 80%
Biotină (B8) 100 μg 200%
Acid Folic (B9) 800 µg 400%
Vitamina B12 500 µg 20000%
Vitamina C 140 mg 175%
Vitamina D3 75 μg 1500%
Vitamina E 36 mg α-TE 300%
 
Minerale Cantitate RI*
Crom 160 µg 400%
Iodină 225 µg 150%
Mangan 3 mg 150%
Molibden 112,4 µg 225%
Seleniu 105 µg 191%
Zinc 30 mg 300%
Fier 28 mg 607%
Cupru 3 mg 300%

* RI = Referința zilnică conform Regulament (UE) 1169/2011.

Ingrediente WLS Primo: Fumarat feros, Acid L-ascorbic (vitamina C), capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), citrat de zinc, D- succinat de acid alfa-tocoferil (vitamina E), nicotinamidă (niacină), colecalciferol (vitamina D3) (CORN), gluconat de cupru, agent de încărcare (celuloză microcristalină), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), palmitat de retinil (vitamina A) (CORN), selenat de sodiu, citrat de magneziu, clorură de crom (III), stabilizator (dioxid de siliciu), agent antiaglomerant (săruri de magneziu ale acizilor grași), iodură de potasiu, arome, clorhidrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), piridoxal-5-fosfat (vitamina B6), colorant (oxid de fier), acid pteroilmonoglutamic (acid folic), cianocobalamină (vitamina B12), molibdat de sodiu (molibden (VI)), D-biotină (biotină).Beneficiile WLS Primo

Multivitaminele WLS Primo sunt special formulate pentru administrare după un mini bypass gastric. Capsulele Primo conțin un mix atent calibrat de 20 vitamine și minerale care să te ajute să-ți satisfaci nevoile nutritive. Acestea includ fier, care este esențial pentru producerea de sânge. Iodina și seleniul susțin o funcție sănătoasă a glandei tiroide. Conține și vitaminele B care dau energie și ajută la metabolizarea carbohidraților, grăsimilor și proteinelor.


De ce să folosești Capsulele WLS Primo
Indiferent de procedura bariatrică la care ești supus, poți să te aștepți că vei consuma mai puțină mâncare după operație. Astfel, este dificil să respecți nevoile tale nutritive zilnice, și te supune riscului de deficiențe nutriționale. Este important să suplimentezi eventualele carențe pentru a menține un stil de viață sănătos și o stare generală de bine. WLS Primo va asigura o nutriție corespunzătoare după operația ta de mini bypass gastric.

 • Dezvoltat special pentru utilizare după mini bypassul gastric
 • Dovedit științific
 • O capsulă pe zi


Cum să folosești capsulele WLS Primo

 • Citește întotdeauna eticheta.
 • Respectă instrucțiunile de utilizare.
 • Vitaminele și mineralele pot fi de ajutor doar dacă aportul alimentar nu este adecvat.
Doza recomandată

Adulți – luați 1 capsulă o dată pe zi, cu mâncare, sau astfel cum indică profesionistul în domeniul sănătății.
Acest produs nu este recomandat copiilor sub 18 ani.

ATENȚIE: Dacă ești însărcinată sau intenționezi să rămâi însărcinată, nu luați suplimentele de Vitamina A fără să consultați doctorul sau farmacistul. Atunci când este administrată în cantitate mai mare de 3000 micrograme de echivalenți de retinol, Vitamina A poate cauza probleme la naștere. Cantitatea zilnică recomandată de Vitamina A din toate sursele este de 700 microgram de echivalenți de retinol pentru femei și 900 micrograme de echivalenți de retinol pentru bărbați.

ATENȚIE: Acest medicament conține seleniu, care este toxic în doza mari. Nu se va depăși doza zilnică de 150 micrograme de seleniu din suplimentele alimentare pentru adulți. Vitaminele și mineralele pot fi de ajutor doar dacă aportul alimentar nu este adecvat. Nu se va folosi pentru tratarea deficitului de fier.


Sfaturi de administrare Capsule
 • Este cel mai bine să iei capsula la 1 – 2 ore după micul dejun sau la 1 – 2 ore după prânz. Astfel, capsula nu este atât de grea pentru stomac.
 • Se recomandă să iei comprimatul de calciu sau produsul lactat separat de multivitamina ta zilnică, la o distanță de minim 2 ore. Calciul împiedică aportul de fier din multivitamina ta dacă sunt administrate simultan.
 • Umezește capsula în gură astfel încât stratul exterior să nu se dezlipească. Astfel, capsula alunecă mai ușor.
 • Când înghiți capsula, este cel mai bine să înclini capul înspre piept, nu pe spate.
 • Nu mânca și nu bea cantități mari imediat înainte, în timpul sau după administrarea capsulei. Astfel vei evita să te simți amețit.
 • Capsula poate fi ușor administrată cu următoarele alimente și cantități:
  • o gură de apă sau alte băuturi fără zahăr
  • o lingură de piure de fructe fără zahăr sau alte alimente lichide.
 • Dacă ai probleme să înghiți capsula, poți să desfaci capsula și să folosești doar conținutul (sub formă de pudră) cu alimentele lichide menționate anterior.
 • Poți să contactezi serviciul nostru clienți pentru a stabili momentul potrivit în care să începi suplimentele, suplimentar față de dieta ta.
 • În eventualitatea puțin probabilă în care administrarea capsulei nu merge bine, contactează întotdeauna serviciul nostru pentru clienți telefonic sau pe e-mail. Astfel putem să găsim o soluție adecvată și potrivită împreună cu tine pentru a facilita administrarea.

TE RUGĂM SĂ REȚII: Zahărul (inclusiv zahărul natural) și alimentele bogate în zaharuri, după o operație bariatrică, pot fi grele pentru corpul tău. Este recomandat să alegi alimente fără zahăr, pentru a evita amețeala.


Instrucțiuni de depozitare

 • Depozitați la temperaturi sub 25°C (77°F) în loc uscat.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor.
Dovedit științific
Dovedit științific
Toate produsele noastre sunt dezvoltate conform ultimelor descoperiri.
Adaptat la operația ta
Adaptat la operația ta
Fiecare operație este diferită! De aceea, dozele FitForMe sunt în mod special adaptate la fiecare tip de operație.
Întrebări?
Întrebări?
Suntem aici ca să te ajutăm!