Menu
Your Cart
✓ Dovedit științific       ✓ Adaptat la tipul operației tale        ✓ 1 capsulă pe zi        ✓ Expediere gratuită pentru toate comenzile peste 500 RON

Comprimatele masticabile WLS Optimum

Comprimatele masticabile WLS Optimum
Comprimatele masticabile WLS Optimum
0,00L
Fără TVA: 0,00L

Opţiuni disponibile

 • Multivitamina zilnică după operația de micșorare de stomac sau banda gastrică
 • Conține 18 vitamine și minerale într-o singură capsulă
 • Dezvoltată cu ultimele cercetări științifice
 • Fără zahăr adăugat
 • Setul de ferro OPTIMUM (supliment de fier) inclus
 • DOAR NOI ÎȚI OFERIM FIER GRATUIT ADAPTAT NEVOILOR TALE
O doză zilnică de WLS Optimum (1 comprimat masticabil) conține:

Vitamine Cantitate RI*
Vitamina A 800 μg 100%
Vitamina B1 2,75 mg 250%
Vitamina B2 2 mg 143%
Niacină (B3) 25 mg 156%
Acid Pantotenic (B5) 9 mg 150%
Vitamina B6 2 mg 143%
Biotină (B8) 150 μg 300%
Acid Folic (B9) 500 μg 250%
Vitamina B12 100 μg 4000%
Vitamina C 100 mg 125%
Vitamina D3 75 μg 1500%
Vitamina E 12 mg 100%
 
Minerale Cantitate RI*
Crom 40 μg 100%
Iodină 150 μg 100%
Mangan 3 mg 150%
Molibden 50 μg 100%
Seleniu 55 μg 100%
Zinc 28 mg 280%

O doză zilnică de přípravku Ferro Optimum (1 tableta) obsahuje:
Fier 28 mg 200%
Cupru 1,9 mg 190%

* RI = Referința zilnică conform Regulament (UE) 1169/2011.

Ingrediente Comprimate masticabile WLS Optimum: Zaharoză, Îndulcitori (xilitol, sucraloză), acid L-ascorbic (vitamina C), agenți antiaglomeranți (acid stearic, gumă de acacia, stearat de magneziu), arome (acid citric, aromă de zmeură), citrat de zinc, nicotinamidă (niacină), succinat de acid alfa-tocoferil (vitamina E), citrat de magneziu, palmitat de retinil (vitamina A), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), colorant (oxid de fier), clorhidrat de tiamină (vitamina B1), piridoxal-5-fosfat (vitamina B6), riboflavină (vitamina B2), acid pteroilmonoglutamic (acid folic) (CORN), clorură de crom (III), iodură de potasiu, biotină, molibdat de sodiu, selenat de sodium, cianocobalamină (vitamina B12) (CORN), colecalciferol (vitamina D3) (CORN).

Ingrediente Ferro Optimum: Agenți de încărcare (celuloză microcristalină, fosfat dicalcic), fumarat feros, gluconat de cupru, agenți de glazurare (hidroxipropilmetilceluloză, talc, ceară carnauba), agent antiaglomerant (săruri de magneziu ale acizilor grași), coloranți (oxid de fier), stabilizator (glicerină).
Beneficiile WLS Optimum

Comprimatele masticabile Optimum Multivitamin sunt special formulate pentru utilizare după operația de micșorare de stomac sau bandă gastrică ajustabilă. Comprimatele masticabile Optimum sunt multivitamine masticabile cu aromă de zmeură. Acestea conțin un mix atent calibrat de  18 vitamine și minerale care să te ajute să-ți satisfaci nevoile nutritive. Iodina și seleniul susțin o funcție sănătoasă a glandei tiroide. Conține și vitaminele B care dau energie și ajută la metabolizarea carbohidraților, grăsimilor și proteinelor.

Tabletele Ferro sunt suplimente de fier incluse în pachetul tău. Tabletele Ferro conțin fier și cupru, care sunt nutrienți esențiali pentru producerea de celule roșii.


De ce să folosești Comprimatele masticabile WLS Optimum

Indiferent de procedura bariatrică la care ești supus, poți să te aștepți că vei consuma mai puțină mâncare după operație. Astfel, este dificil să respecți nevoile tale nutritive zilnice, și te supune riscului de deficiențe nutriționale. Este important să suplimentezi eventualele carențe pentru a menține un stil de viață sănătos și o stare generală de bine. Comprimatele masticabile WLS Optimum administrate împreună cu tabletele Ferro vor asigura o nutriție corespunzătoare după operația ta de după operația de micșorare de stomac sau bandă gastrică ajustabilă.

 • Dezvoltat special pentru utilizare după bypassul gastric
 • Dovedit științific
 • O capsulă pe zi

Cum să folosești Comprimatele masticabile WLS Optimum

 • Citește întotdeauna eticheta.
 • Respectă instrucțiunile de utilizare.
 • Vitaminele și mineralele pot fi de ajutor doar dacă aportul alimentar nu este adecvat.


Doza recomandată
Adulți – mestecați 1 comprimat o dată pe zi, cu mâncare, sau astfel cum indică profesionistul în domeniul sănătății.
Acest produs nu este recomandat copiilor sub 18 ani.

ATENȚIE: Dacă ești însărcinată sau intenționezi să rămâi însărcinată, nu luați suplimentele de Vitamina A fără să consultați doctorul sau farmacistul. Atunci când este administrată în cantitate mai mare de 3000 micrograme de echivalenți de retinol, Vitamina A poate cauza probleme la naștere. Cantitatea zilnică recomandată de Vitamina A din toate sursele este de 700 micrograme de echivalenți de retinol pentru femei și 900 micrograme de echivalenți de retinol pentru bărbați.

ATENȚIE: Acest medicament conține seleniu, care este toxic în doza mari. Nu se va depăși doza zilnică de 150 micrograme de seleniu din suplimentele alimentare pentru adulți. Vitaminele și mineralele pot fi de ajutor doar dacă aportul alimentar nu este adecvat. Nu se va folosi pentru tratarea deficitului de fier.


Sfaturi de administrare comprimate masticabile

 • Este cel mai bine să iei comprimatul masticabil la 1 – 2 ore după micul dejun sau la 1 – 2 ore după prânz. Astfel, capsula nu este atât de grea pentru stomac.
 • Se recomandă să iei comprimatul de calciu sau produsul lactat separat de multivitamina ta zilnică, la o distanță de minim 2 ore. Calciul împiedică aportul de fier din multivitamina ta dacă sunt administrate simultan.
 • Nu mânca și nu bea cantități mari imediat înainte, în timpul sau după administrarea comprimatului pentru a evita să te simți amețit.
 • Poți să contactezi serviciul nostru clienți pentru a stabili momentul potrivit în care să începi suplimentele, în plus față de dieta ta.
 • În eventualitatea puțin probabilă în care administrarea capsulei nu merge bine, contactează întotdeauna serviciul nostru pentru clienți telefonic sau pe e-mail. Astfel putem să găsim o soluție adecvată și potrivită împreună cu tine pentru a facilita administrarea.

TE RUGĂM SĂ REȚII: Zahărul (inclusiv zahărul natural) și alimentele bogate în zaharuri, după o operație bariatrică, pot fi grele pentru corpul tău. Este recomandat să alegi alimente fără zahăr, pentru a evita amețeala.

Poți să iei multivitamine masticabile în același timp cu comprimatul tău Ferro Optimum. Nu vei lua suplimentul de calciu sau produsul lactat în același timp cu Ferro Optimum.

Instrucțiuni de depozitare

 • Depozitați la temperaturi sub 25°C (77°F) în loc uscat.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor.
Dovedit științific
Dovedit științific
Toate produsele noastre sunt dezvoltate conform ultimelor descoperiri.
Adaptat la operația ta
Adaptat la operația ta
Fiecare operație este diferită! De aceea, dozele FitForMe sunt în mod special adaptate la fiecare tip de operație.
Întrebări?
Întrebări?
Suntem aici ca să te ajutăm!