Menu
Your Cart
✓ Dovedit științific       ✓ Adaptat la tipul operației tale        ✓ 1 capsulă pe zi        ✓ Expediere gratuită pentru toate comenzile peste 500 RON

Capsule WLS Optimum

Capsule WLS Optimum
Capsule WLS Optimum
30,91L
Fără TVA: 28,36L
Preţul în puncte de recompensă: 100

Opţiuni disponibile

 • Doza zilnică de multivitamine după operația de micșorare de stomac sau banda gastrică ajustabilă – DOAR O CAPSULĂ PE ZI
 • Conține 20 vitamine și minerale într-o capsulă
 • Susținută de cercetări științifice
 • Fără zahăr adăugat

O doză zilnică de WLS Optimum (1 capsulă) conține:

Vitamine Cantitate RI*
Vitamina A 800 μg RE 100%
Vitamina B1 2,75 mg 250%
Vitamina B2 1,7 mg 121%
Niacină (B3) 25 mg NE 156%
Acid Pantotenic (B5) 9 mg 150%
Vitamina B6 1,5 mg 107%
Biotină (B8) 150 μg 300%
Acid Folic (B9) 500 μg 250%
Vitamina B12 100 μg 4000%
Vitamina C 100 mg 125%
Vitamina D3 75 μg 1500%
Vitamina E 15 mg α-TE 125%
 
Minerale Cantitate RI*
Crom 40 μg 100%
Fier 28 mg 200%
Iodină 150 μg 100%
Cupru 1,9 mg 190%
Mangan 3 mg 150%
Molibden 50 μg 100%
Seleniu 55 μg 100%
Zinc 28 mg 280%

* RI = Referința zilnică conform Regulament (UE) 1169/2011.

Ingrediente: Acid L-ascorbic (vitamina C), fumarat feros, capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), citrat de zinc, agent de încărcare (celuloză microcristalină), colecalciferol (vitamina D3) (CORN), nicotinamidă (niacină), D- succinat de acid alfa-tocoferil (vitamina E), aromă, gluconat de cupru, palmitat de retinil (vitamina A) (CORN), citrat de magneziu, D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), agent antiaglomerant (săruri de magneziu ale acizilor grași), stabilizator (dioxid de siliciu), selenat de sodiu, iodură de potasiu, clorhidrat de tiamină (vitamina B1), piridoxal-5-fosfat (vitamina B6), clorură de crom (III), riboflavină (vitamina B2), colorant (oxid de fier), acid pteroilmonoglutamic (acid folic), D-biotină (biotină), molibdat de sodiu (molibden (VI)), cianocobalamină (vitamina B12).  


Beneficiile WLS Optimum

Capsulele de Multivitamine Optimum sunt special formulate pentru administrare după operația de Gastrectomie longitudinală sau bandă gastrică. Capsulele Optimum conțin un mix atent calibrat de 20 vitamine și minerale care să te ajute să-ți satisfaci nevoile nutritive. Acestea includ fier, care este esențial pentru producerea de sânge. Iodina și seleniul susțin o funcție sănătoasă a glandei tiroide. Conține și vitaminele B care dau energie și ajută la metabolizarea carbohidraților, grăsimilor și proteinelor.


De ce să folosești Capsulele WLS Optimum

Capsulele WLS Optimum sunt special destinate după operația de micșorare de stomac și banda gastrică ajustabilă. Capsulele WLS Optimum conțin un amestec atent calibrat de 20 vitamine și minerale care să te ajute să-ți satisfaci nevoile nutritive. Acestea includ fier, care este esențial pentru producerea de sânge, și iodină și seleniu pentru suport și o funcție tiroidă sănătoasă. Acestea conțin și vitaminele B pentru multă energie și ajutor în metabolizarea carbohidraților, grăsimilor și proteinelor.

 • Dezvoltate special pentru utilizare după operația de micșorare de stomac și bandă gastrică ajustabilă
 • Dovedit științific
 • O capsulă pe zi
 • Multivitaminele Optimum sunt disponibile atât sub formă de capsulă, cât și sub formă de comprimat masticabil.

Mod de folosire

 • Citește întotdeauna eticheta.
 • Respectă instrucțiunile de utilizare.
 • Vitaminele și mineralele pot fi de ajutor doar dacă aportul alimentar nu este adecvat.   


Doza recomandată
Adulți – luați 1 capsulă o dată pe zi, cu mâncare, sau astfel cum indică profesionistul în domeniul sănătății.
Acest produs nu este recomandat copiilor sub 18 ani.

ATENȚIE: Dacă ești însărcinată sau intenționezi să rămâi însărcinată, nu luați suplimentele de Vitamina A fără să consultați doctorul sau farmacistul. Atunci când este administrată în cantitate mai mare de 3000 micrograme de echivalenți de retinol, Vitamina A poate cauza probleme la naștere. Cantitatea zilnică recomandată de Vitamina A din toate sursele este de 700 microgram de echivalenți de retinol pentru femei și 900 micrograme de echivalenți de retinol pentru bărbați.

ATENȚIE: Acest medicament conține seleniu, care este toxic în doza mari. Nu se va depăși doza zilnică de 150 micrograme de seleniu din suplimentele alimentare pentru adulți. Vitaminele și mineralele pot fi de ajutor doar dacă aportul alimentar nu este adecvat. Nu se va folosi pentru tratarea deficitului de fier.

Sfaturi de administrare Capsule
 • Este cel mai bine să iei capsula la 1 – 2 ore după micul dejun sau la 1 – 2 ore după prânz. Astfel, capsula nu este atât de grea pentru stomac.
 • Se recomandă să iei comprimatul de calciu sau produsul lactat separat de multivitamina ta zilnică, la o distanță de minim 2 ore. Calciul împiedică aportul de fier din multivitamina ta dacă sunt administrate simultan.
 • Umezește capsula în gură astfel încât stratul exterior să nu se dezlipească. Astfel, capsula alunecă mai ușor.
 • Când înghiți capsula, este cel mai bine să înclini capul înspre piept, nu pe spate.
 • Nu mânca și nu bea cantități mari imediat înainte, în timpul sau după administrarea capsulei. Astfel vei evita să te simți amețit.
 • Capsula poate fi ușor administrată cu următoarele alimente și cantități:
  • o gură de apă sau alte băuturi fără zahăr
  • o lingură de piure de fructe fără zahăr sau alte alimente lichide.
 • Dacă ai probleme să înghiți capsula, poți să desfaci capsula și să folosești doar conținutul (sub formă de pudră) cu alimentele lichide menționate anterior.
 • Poți să contactezi serviciul nostru clienți pentru a stabili momentul potrivit în care să începi suplimentele, suplimentar față de dieta ta.
 • În eventualitatea puțin probabilă în care administrarea capsulei nu merge bine, contactează întotdeauna serviciul nostru pentru clienți telefonic sau pe e-mail. Astfel putem să găsim o soluție adecvată și potrivită împreună cu tine pentru a facilita administrarea.

TE RUGĂM SĂ REȚII: Zahărul (inclusiv zahărul natural) și alimentele bogate în zaharuri, după o operație bariatrică, pot fi grele pentru corpul tău. Este recomandat să alegi alimente fără zahăr, pentru a evita amețeala.


Instrucțiuni de depozitare

 • Depozitați la temperaturi sub 25°C (77°F) în loc uscat.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor.
Dovedit științific
Dovedit științific
Toate produsele noastre sunt dezvoltate conform ultimelor descoperiri.
Adaptat la operația ta
Adaptat la operația ta
Fiecare operație este diferită! De aceea, dozele FitForMe sunt în mod special adaptate la fiecare tip de operație.
Întrebări?
Întrebări?
Suntem aici ca să te ajutăm!