Menu
Your Cart
✓ Dovedit științific       ✓ Adaptat la tipul operației tale        ✓ 1 capsulă pe zi        ✓ Expediere gratuită pentru toate comenzile peste 500 RON

Reclamații

Vă mulțumim că ați cumpărat de la magazinul nostru online fitforme.ro, care este administrat de Wesound AMG SRL

Wesound AMG SRL va încerca să resolve oricare ambiguități, observații sau reclamații cât de repede posibil, cu respectarea legii (Legea privind protecția consumatorului) și depunând toate eforturile pentru a ajunge la o înțelegere.

Observațiile și reclamațiile sunt primite de departamentul administrativ și gestionate de serviciul juridic. 

Există mai multe moduri de a contacta utilizatorii:
  • În scris la adresa Wesound AMG SRL, Str. Aldeni, nr. 43, Camera 1, sector 1, București
  • în scris la adresa de e-mail [email protected].

Procedura de audiere este confidențială. Dacă nu se poate ajunge la o înțelegere, curtea de drept material din București va avea jurisdicție asupra litigiilor.

Wesound AMG SRL va confirma primirea reclamației în termen de cinci zile lucrătoare, va informa clientul cu privire la timpul necesar pentru a trata reclamația, și îl va păstra informat cu privire la progresul procedurii. Furnizorul este conștient de faptul că caracteristica principală a disputei consumatorului, cel puțin în ceea ce privește rezolvarea juridică, este disproporția sa dintre valoarea economică a reclamației și costurile ocazionate de rezolvarea disputei. Acesta reprezintă de asemenea principalul obstacol pentru consumatorul care nu inițiază un litigiu în instanță. Prin urmare, furnizorul dpune toate eforturile pentru a rezolva disputele amiabil.  

Conform normelor juridice, nu recunoaștem niciun furnizor de soluționare extrajudiciară a litigiilor consumatorilor ca fiind competent pentru rezolvarea litigiilor consumatorilor care cr putea fi inițiate de consumator în conformitate cu Legea privind  soluționarea extrajudiciară a litigiilor consumatorilor. Wesound AMG SRL, care este furnizor de bunuri și servicii, permite comerțul online pe teritoriul României, publică pe site-ul său un link electronic către platformă pentru rezolvarea online a litigiilor consumatorilor (SRPS).

Acea regulă derivă din Legea privind soluționarea extrajudiciară a litigiilor consumatorilor, Regulamentul (UE) nr. Regulamentul (EC) Nr. 524/2013 al Parlamentului European și al Consiliului cu privire la soluționarea online a litigiilor consumatorilor și de modificare a Regulamentului (EC) Nr. 2016/2004 și Directiva 2009/22 / EC.

Echipa fitforme.ro (Wesound AMG SRL)